Ezek egymással versenyezve szolgálják ki a sorbanálló tömeget. Akinek van, kiteszi az előző években nyert díjakat és serlegeket, a legjobb barbeque szószért, a legjobb sertésbordáért, a legjobb hamburgerért, stb.
Mindegyik sütő sátor óriási homlokzatot állít fel, hogy azokra a menü mellett mindazt az elismerést felírhassák amit korábban begyűjtöttek.
A sütödékben 2-3 ember folyamatosan pakolja a húst a grill rácsokra tűzre és süt, mellettük pedig egy nagy csapat megállás nélkül rakja a sült húst műanyag tányérokra, káposzta salátával, egy kis babbal és zsemlével. A 11 órai nyitástól kezdve folyamatos az üzem az este 10 órás zárásig.
Aki összeszedte az ebédjét, kiül a mező közepére falatozni.
Kisebb sátrakban sört, jeges üdítőket, főtt / sült kukoricát, sült hagymakarikákból épített fészket és porcukros, vagy gyümölcsös fánkot kínálnak. A mező másik végében pedig élőzene szól: olyan együttesek lépnek fel, amelyek nem éppen világhírűek, de jól elszórakoztatják a színpad előtt táncolókat.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése